Is er een minimum bestelbedrag van toepassing? 
Nee, bij Blij-maker.nl kun je bestellen tegen ieder bedrag. 

Wat zijn de verzendkosten? 
Binnen Nederland is pakketpost 6,99 en brievenbuspost 3,99. 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen? 
Dat kan, u kunt dan gebruik maken van de code OPHALEN zodat u geen verzendkosten betaald. U krijgt dan een bericht om een afspraak te maken, wanneer uw product klaar staat, om uw bestelling op te halen in Nieuw Vennep. 

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten afleveren? 
Dat kan zeker, hoe leuk is het om iemand te verrassen met een leuk pakketje. Let daarbij wel op dat je bij je factuuradres, je eigen adres vermeld, je wilt natuurlijk niet dat ze te weten komen wat je ervoor betaald hebt. 

Ik heb een fout gemaakt bij mijn bestelling, wat moet ik nu doen? 
Stuur, zodra u hierachter komt, een e-mail naar info@blij-maker.nl onder vermelding van uw ordernummer. En we laten u zo spoedig mogelijk weten of het nog aangepast kan worden. 

Kan ik mijn bestelling retourneren? 
We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw bestelde product. Gepersonaliseerde artikelen zijn van het retourrecht uitgesloten. Alle producten bij Blij-maker.nl worde op bestelling gemaakt. Uiteraard hopen we wel te horen wanneer u niet tevreden bent met het bestelde product, misschien dat we tot een oplossing kunnen komen. Indien uw niet tevreden bent horen we dat graag per mail info@blij-maker.nl

Staat je vraag hier niet bij? 
Stuur een mail naar info@blij-maker.nl