Privacy Verklaring

Privacyverklaring Blij-maker.nl

15 maart 2019

Gegevens:
Blij-maker.nl
Reestein 32
2151KB Nieuw Vennep

e-mailadres: infoblijmaker@gmail.com

KvK: 73614726

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Blij-maker.nl.

Bestellen
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Wij bewaren deze informatie zeven jaar (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:
​- postbedrijf PostNL, MyParcel
- hostingpartij Mijnwebwinkel


Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).


Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.
Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.
Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.
 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hierboven.

Je hebt de volgende rechten:
- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
- inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
- intrekken van toestemming
- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Reviews

Heb je een artikel gekocht bij
Blij-maker.nl?

Deel je ervaring door hier een review achter te laten.

Verzendkosten

Brievenbuspakket NL 3,95
Postpakket NL 6,95

Wilt u de bestelling afhalen in Nieuw Vennep? Gebruik dan kortingscode OPHALEN en zodra het klaar ligt maak ik een afspraak met u om het op te halen. Let op! Betaling dient hierbij ook vooraf gedaan te worden. 

Vragen?

e-mail: infoblijmaker@gmail.com

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2021 Blij-maker.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel